Afhentning af affald skal, i mine øjne, kun ske med denne virksomhed

Hej alle sammen! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at give jer et godt tip i dag. Det skal handle om afhentning af affald med et helt bestemt firma, som hurtigt er blevet meget populært her i København og meget populært hos mig. Læs med.

En populær løsning: Afhentning af affald
Hvorfor er dette afhentning af affald blevet så populært for mig? Det er netop det, som jeg gerne vil tale om herinde i dag. Det handler egentlig om, at vi lige er flyttet i lejlighed. Vi er flyttet fra vores hus, og ned i en lejlighed. Det siger jo sig selv, at kvadratmeterne og opbevaringen er blevet mindre. Derfor har vi skulle skille os af med en del ting. Blandt andet har vi skulle af med nogle gamle møbler. Og vi har også skulle af med en masse skrald, pga alt pakningen. Og der tog jeg et valg: jeg gør det simpelthen ikke selv igen. Vi har flyttet før, og der var vi unge og ikke lige så godt økonomiske. Nu er vi, og derfor tog jeg denne beslutning. Der kom et fin pink lastbil og hentede vores affald. Vi fik ikke blot afhentning af affald én gang, men mange forskellige gange. Skraldebilen sørger for afhentning af affald hos dig hvad end det er gamle møbler, som du vil af med, eller om det er byggeaffald. Det kan også være noget helt tredje.

Jeg tog den helt rigtige beslutning
Jeg er virkelig glad for, at jeg smed nogle penge efter at have det nemmere. Det var på tide, at jeg prøvede at betale mig fra alt besværet ved en flytning, og jeg NØD det virkelig. Denne virksomhed tilbyder mange forskellige ting: De tilbyder rydning af kælderrum, rydning af loftrum, køkken, dødsbo, kontor eller bare hele huse/lejligheder. Ligesom vores. Jeg har været svært glad for deres service og anbefalet den til hver en mang lige side. Nærmest bare til folk på gaden 😀 Det er så smart i mine øjne. Jeg håber, at det har været en hjælp med denne blogpost lige meget, hvad din situation er, for jeg synes virkelig, at det var et kup. Så meget betaler man slet ikke for det, og er der egentlig en pris på sådan noget. Der tror jeg faktisk ikke der er 😀 Det synes jeg ihvertfald ikke.

Læs meget mere på bloggen lige her. Og så må I have en dejlig søndag derude.