Derfor skal du have gummifuger på badeværelset

At have et funktionelt og stilfuldt badeværelse kan gøre en stor forskel i dit hjem, og der er mange forskellige måder, du kan opnå dette på. Et af de ofte oversete elementer i et badeværelse er dog fuge-materialet mellem fliserne. Det kan du ændre ved at skifte til gummifuger, da de giver mange forskellige fordele i forhold til traditionelle fuge-materialer. I denne blog vil vi fortælle dig, hvorfor det er bedst at have gummifuger på dit badeværelse.

Det er almindeligt at finde skimmel og meldug på badeværelsesvægge og bruserum. Denne type af skimmel kan være farlig for dit helbred og ødelægge dit badeværelse. Dette skyldes, at den største skade på fliserne opstår i samlinger, fordi de er fugtige områder, der er udsat for bakterier og andre mikroorganismer. Gummifuger kan forhindre denne type af vækst og forlænge levetiden på dit badeværelse.

Gummifuger krakelerer ikke

Traditionelle fugematerialer kan krakelere og falde ud efter et stykke tid på grund af varme, fugt og almindeligt behov for udskiftning. Det kan betyde, at du bliver nødt til at skifte dine fuger regelmæssigt, hvilket kan være dyrt. Det er også en tidskrævende proces at udskifte dem. Gummifuger er fleksible og holdbare, så du ikke behøver at bekymre dig om at udskifte dem så ofte.

En anden fordel ved gummifugerne på dit badeværelse er, at de er nemmere at rengøre end traditionelle fugematerialer. De er glatte, og snavs og skimmel har mindre chance for at sætte sig fast på deres overflade. Det betyder også, at du vil bruge mindre tid på at rengøre dit badeværelse, da du kan tørre hurtigt af med en klud.

Endelig er det værd at bemærke, at gummifuger er nemmere at installere end traditionelle fugematerialer. Det skyldes, at gummifuger kan klippes til størrelse på stedet og ikke kræver en fuld tørringstid som cementfuger. Det betyder, at du sparer tid og penge på installation og kan få dit nye badeværelse på plads hurtigere.