Dette er et virkelig godt firma til POS sytemer

Hej alle sammen! Når det gælder POS systemer, så er der efter min mening kun ét firma som duer. Det er det, som jeg vil tale om i dag. Læs med i dag herinde og lær meget mere om dette system og hvad det kan bruges til.

POS system: skal det være noget for dig?
Jeg har fået nyt POS system i vores butik i København. Jeg har, som I alle ved en butik på en sidegade til Strøget, og her har vi fået nyt POS system, som virkelig bare gøre vores dage nemmere. Det er så meget mere moderne, end det vi havde før. Vi kunne skræddersy det til vores behov, og det er blevet så lækkert. Jeg har investeret meget tid i at få det helt rigtige system til vores butik, da teknik og jeg ikke lige er de bedste venner. Så jeg skulle være sikker på, at det var det bedste, før jeg investerede. Jeg har valgt et helt bestemt POS system fra et mærke der hedder Vectron, som er de førende indenfor POS systemer. De arbejder kun med moderne teknikken, designet er flot og man kan som sagt skræddersy det lige efter ens behov. De har været en af Danmarks førende leverandører af POS systemer siden 1995! Lad os tale mere om dem og hvad POS er nedenfor.

Hvad er det?
Lad os lige vende, hvad POS står for? POS står for Point Of Sale og er det system, som dine kunder betaler med ved kassen. Det er noget, som bare SKAL virke. Hvis kunderne ikke kan betale, så kan du jo ingen penge tjene. Dette POS system har et virkeligt godt ry, og derfor valgte jeg i sidste ende at gå med det. Det koster fra 149kr om måneden og op hos dette firma, hvis man lejer det. Jeg har valgt at leje mit, fordi jeg så har friheden i at kunne ringe efter en teknikker, hvis jeg har brug for det. Skal du også have nyt POS system? Så synes jeg klart, at du skal prøve det her. Man kan bruge det i alle brancher, så det er lige meget, hvad du laver, så længe du har et direkte point of sale med dine kunder. Jeg håber at denne blogpost har været en hjælp for jer derude. Hvis ja, så har jeg linket til firmaet længere oppe i denne blogpost, hvor I kan læse mere.

Læs mere her.